Πρόταση Συνεργασίας με Εκπαιδευτικά Κέντρα

Η Διερευνητική Μάθηση σε συνεργασία με τον STEM Education εγκαινιάζουν την εκστρατεία για την προώθηση της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και των προγραμμάτων STEM σε όλο το φάσμα της εκπαίδευσης!

Έχοντας κατακτήσει τη θέση του μεγαλύτερου προμηθευτή της πιο ευρείας γκάμας εκπαιδευτικών προϊόντων STEM, η Διερευνητική Μάθηση συνεργάζεται με Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα, δημόσια και ιδιωτικά σχολεία καθώς και με εκπαιδευτικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια. Μέσα από την αξιοπιστία, την τεχνογνωσία και την ποικιλία σε σύγχρονα εκπαιδευτικά προϊόντα, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει λύσεις για κάθε εκπαιδευτικό οργανισμό στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ως αποκλειστικός προμηθευτής του STEM Education σε εκπαιδευτικό υλικό, η Διερευνητική Μάθηση καλεί ιδιωτικά και δημόσια σχολεία, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, φροντιστήρια ξένων γλωσσών και γενικότερα χώρους εκπαίδευσης να προμηθευθούν προϊόντα STEM, να εκπαιδευθούν στην πρωτοπόρα μεθοδολογία του με την πιστοποίηση του STEM Education και να τα χρησιμοποιήσουν με σκοπό την προώθηση του STEM στη εκπαίδευση.

Η εκστρατεία προώθησης του STEM αποτελεί το αποκορύφωμα της 15ετούς παρουσίας και δράσης της Διερευνητικής Μάθησης στο εκπαιδευτικό γίγνεσθαι.

Η συνεργασία με τη Διερευνητική Μάθηση σας εξασφαλίζει:

Title

Ευνοϊκούς όρους πληρωμής!

12 άτοκες δόσεις με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας.

Διαρκή τεχνική υποστήριξη!

Άμεση και Δωρεάν αντικατάσταση

Δωρεάν παραλαβή και αποστολή φθαρμένων και κατεστραμμένων στοιχείων

Ειδικές τιμές όταν αφορά υλικά εκτός εγγύησης

Επικοινωνήστε για Εξατομικευμένη Πρόταση
Checklist

Ονοματεπώνυμο (υποχρεωτικό πεδίο)

Το Email σας (υποχρεωτικό πεδίο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (υποχρεωτικό πεδίο)

Προτιμώμενος Τρόπος Επικοινωνίας
ΤηλεφωνικάEmailSkype/Google Hangouts

Τύπος Εκπαιδευτηρίου