Κάλεσμα της Διερευνητικής Μάθησης σε επαγγελματίες του χώρου της εκπαίδευσης - Προγράμματα STEM

Κάλεσμα της Διερευνητικής Μάθησης σε επαγγελματίες του χώρου της εκπαίδευσης – Προγράμματα STEM

Η Διερευνητική Μάθηση εγκαινιάζει την εκστρατεία για την προώθηση της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και των προγραμμάτων STEM σε όλο το φάσμα της εκπαίδευσης. Η Διερευνητική Μάθηση είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπαιδευτικών προϊόντων STEM στην Ελλάδα και αποκλειστικός προμηθευτής του STEM Education σε εκπαιδευτικό υλικό. Διανέμει προϊόντα των εταιρειών LEGO Education, K’NEX Education, Gigo, National Geographic και πλήθους άλλων.

Η εκστρατεία προώθησης του STEM αποτελεί το αποκορύφωμα της 10ετούς παρουσίας και δράσης της Διερευνητικής Μάθησης στο εκπαιδευτικό γίγνεσθαι.

Η Διερευνητική Μάθηση καλεί ιδιωτικά και δημόσια σχολεία, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, φροντιστήρια ξένων γλωσσών, κέντρα εκπαίδευσης και γενικότερα χώρους εκπαίδευσης να προμηθευθούν προϊόντα STEM, να εκπαιδευθούν σε αυτά να τα χρησιμοποιήσουν με σκοπό την προώθηση του STEM στη εκπαίδευση.

Ο STEM Education αποτελεί τον επιστημονικό συνεργάτη της Διερευνητικής Μάθησης σε θέματα STEM & εκπαιδευτικής ρομποτικής.  Ο STEM Education αναλαμβάνει τη εκπαίδευση κάθε ενδιαφερόμενου που θα θελήσει να εκπαιδευθεί στα γνωστικά πεδία του STEM. Υποστηρίξει τα εκπαιδευτικά προϊόντα STEM με εκπαιδευτικές  δραστηριότητες και εκπαίδευση εκπαιδευτών. Είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για να υποστηρίξει τα εκπαιδευτικά προϊόντα STEM με το ανάλογο περιεχόμενο και δραστηριότητες.

Με την αγορά εκπαιδευτικών προϊόντων STEM από τη Διερευνητική Μάθηση, σε συνεργασία με τον STEM Education σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη κατάρτιση στα εκπαιδευτικά προγράμματα STEM που χρησιμοποιούν τα εν λόγω προϊόντα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Με την παραλαβή του εκπαιδευτικού υλικού για κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα ο αγοραστής θα λάβει και τις αντίστοιχες εκπαιδευτικές δραστηριότητες (φύλλα εργασίας) εντελώς δωρεάν.

Ο STEM Education διεξάγει προγράμματα κατάρτισης εκπαιδευτικών για τα προγράμματα:

Τα προγράμματα κατάρτισης αφορούν επαγγελματίες του χώρου της εκπαίδευσης (φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, φροντιστήρια ξένων γλωσσών, κέντρα εκπαίδευσης, χώρους προσχολικής αγωγής, παιδότοπους) οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενσωματώσουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες STEM στο πρόγραμμα τους.

Τα προγράμματα κατάρτισης είναι ατομικά (μονομελή τμήματα, hands on training), έχουν διάρκεια 8 ώρες ανά εκπαιδευτικό πρόγραμμα και κόστος 250€ ανά εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Εφόσον κάποιος καταρτιζόμενος θέλει να παρακολουθήσει ακόμα έναν κύκλο 8 ωρών κατάρτισης ανά εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το επιπλέον κόστος είναι 200€ (ανά εκπαιδευτικό πρόγραμμα).

Με την ολοκλήρωση της κατάρτισης ο αγοραστής του εκπαιδευτικού υλικού θα λάβει και τις αντίστοιχες εκπαιδευτικές δραστηριότητες (φύλλα εργασίας) εντελώς δωρεάν.

Η Διερευνητική Μάθηση υποστηρίζει την εκστρατεία διάδοσης των προγραμμάτων STEM διαθέτοντας τα εκπαιδευτικά προϊόντα των προγραμμάτων STEM:

 • Με ευνοϊκούς όρους πληρωμής (12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα)
 • Με διαρκή τεχνική υποστήριξη
 • Άμεση αντικατάσταση φθαρμένων και κατεστραμένων στοιχείων (σε ειδικές τιμές όταν αφορά υλικά εκτός εγγύησης)

Απαιτούμενα εκπαιδευτικά πακέτα STEM

  LEGO Education WeDo 2.0 with Software
  Sale!

  LEGO Education WeDo 2.0

  136,29 (πλέον ΦΠΑ)
  745300

  Αποκτήστε το από 18,78€/μήνα με την πιστωτική σας κάρτα!

  Η εισαγωγή στη Ρομποτική γίνεται παιχνίδι με το WeDo 2.0 της LEGO Education! Κάντε τα πρώτα σας βήματα στον προγραμματισμό μέσα από μια σειρά διαθεματικών δραστηριοτήτων και κάντε τις κατασκευές σας να ζωντανέψουν! 745300

  LEGO MINDSTORMS Education EV3
  Sale!

  LEGO Education MINDSTORMS EV3

  368,55 (πλέον ΦΠΑ)
  745544

   Αποκτήστε το από 38€/μήνα με την πιστωτική σας κάρτα!

  Η πλατφόρμα LEGO Education MINDSTORMS EV3 αποτελεί την κορυφαία λύση εκπαιδευτικής ρομποτικής! Κατάλληλη για έμπειρους αλλά και για νέους δημιουργούς, θα σας συντροφεύσει σε ένα ταξίδι γνώσης και δημιουργικότητας!

  Επικοινωνία με LEGO Specialist

  LEGO Education Simple Machines Set

  LEGO Education Simple Machines Set

  56,37 (πλέον ΦΠΑ)
  709689

  Με το πακέτο Απλές Μηχανές οι μαθητές θα διδαχθούν πώς χρησιμοποιούνται οι απλές μηχανές στην καθημερινότητά μας.

  Δημιουργήστε με LEGO DUPLO

  Δημιουργήστε με LEGO DUPLO

  59,90 (πλέον ΦΠΑ)
  745019

  Απελευθερώστε τη δημιουργικότητα των παιδιών με το πακέτο δομικών LEGO® DUPLO και εξάψτε τη φαντασία τους μέσα από μια ποικιλία κατασκευών!

  LEGO Education Early Simple Machines Set
  LEGO Early Simple Machines Set - Αυτοκίνητο

  LEGO Education Early Simple Machines Set

  145,96 (πλέον ΦΠΑ)
  709656

  Το LEGO Early Simple Machines Set περιλαμβάνει όλα τα δομικά στοιχεία που χρειάζονται για τη διδασκαλία μαθητών των πρώτων τάξεων του δημοτικού, σχετικά με πώς λειτουργούν οι απλές μηχανές και τι σημασία έχουν στην καθημερινή μας ζωή. 709656

Δημοσιεύτηκε στις Νέα με tags .