Εκπαιδευτική πρόταση Εισαγωγή στον προγραμματισμό

Δώστε στους μαθητές σας την ευκαιρία να αποκτήσουν προγραμματιστικές δεξιότητες μέσα από μία σειρά open source εκπαιδευτικών πακέτων. Με τις δραστηριότητες να ξεκινούν από τη μικροηλεκτρονική και να καταλήγουν στο Internet of Things (IoT), μπορείτε να βρείτε τη λύση που ταιριάζει στις εκπαιδευτικές σας ανάγκες.

700007

Arduino Starter Kit

Το Arduino Starter Kit αποτελεί μία ιδανική εισαγωγή στη μικροηλεκτρονική καθώς δεν απαιτεί εμπειρία, ενώ οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες που περιλαμβάνει, μπορούν να αξιοποιηθούν για το σχεδιασμό των πρώτων σας μαθημάτων. Στη συνέχεια, η διεθνής κοινότητα open source, θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για κάθε project που μπορείτε να φανταστείτε.

Grove Starter Kit V3

Arduino Grove

Ο προγραμματισμός και η χρήση αυτοματισμών στην τάξη γίνεται απλός με τη χρήση των συνδέσεων grove. Η ανάγκη χρήσης breadboard, πολλαπλών καλωδίων και αντιστάσεων απαλείφεται με την άμεση σύνδεση αισθητήρων στην ειδική ασπίδα. Μειώστε το χρόνο της υλοποίησης και της εκσφαλμάτωσης που αφορά το υλικό, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στον προγραμματισμό των αυτοματισμών σας.

Blynk-713865

Sparkfun Blynk

Με το Blynk, το Internet of Things γίνεται παιχνίδι στα χέρια σας και πρωτότυπο εκπαιδευτικό εργαλείο στο μάθημά σας. Μπορείτε να δημιουργήστε μοναδικούς αυτοματισμούς σε συνεργασία με τους μαθητές σας και να προγραμματίστε τη λειτουργία τους μέσα από μία εύκολη στη χρήση εφαρμογή στο smartphone ή στο tablet! Στη συνέχεια, μπορείτε να τροφοδοτήσετε τα αγαπημένα σας κοινωνικά δίκτυα με τα αποτελέσματα των πειραμάτων σας και να παρουσιάσετε τη δημιουργικότητά σας!

Εκπαιδευτικό υλικό